Van zonnige vibes naar space disco op Festival Mundial 2018!

van zonnige vibes naar space disco op festival mundial 2018

genre divers

De afgelopen weken hebben we heel wat genres binnen de line up van Festival Mundial 2018 gehad, maar dat waren ze nog lang niet allemaal. Vandaag gaan we het over een aantal van onze andere te gekke acts hebben, die je zeker zullen gaan verrassen op Festival Mundial 2018!

The Mauskovic Dance Band
Als eerste hebben we The Mauskovic Dance Band. Zij combineren elementen van cumbia, afro-Carribean ritmes en space disco om een unieke groove te creëren. Sinds 2016 is The Mauskovic Dance Band niet te missen op festivalpodia en nachtclubs in Europa. Dit jaar kwam hun eerste EP ‘Down in the Basement’ uit. Klik hier voor hun live optreden bij 3voor12.

Sean Koch
Sean Koch brengt de zonnige vibes van het Zuid-Afrikaanse surfleven naar het podium. Je kent hem misschien al van de hit ‘Lift you up’. Toegankelijke muziek voor iedereen; Voor wie wil luisteren naar diepzinnige boodschappen tot liefhebbers die willen springen op een toffe beat, Sean Koch biedt het allemaal!

De Likt
Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futurische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek. Frontman Jordy Dijkshoorn voorziet De Likt van de nodige scherpe teksten. Het unieke geluid van De Likt in Combinatie met Jordy’s extravagante voorkomen en eindeloze energie op het podium blijkt ook buiten de stadsgrenzen garantie voor compleet afgebroken zalen. Wil je hard los gaan op nummers als ‘Bloed Aan De Muur’. Dan biedt De Likt je die garantie!

Meer nieuws

Mundial nieuwsbrief?