Waarom Festival Mundial 2018 het leukste bedrijfsuitje is!

Waarom Festival Mundial 2018 het leukste bedrijfsuitje is!

Bier

Ben je toe aan een bedrijfsuitje, wil je je baas inspireren met wat ideeën of wil je je personeel verassen met iets tofs? Hier vertellen we waarom Festival Mundial dé plek is voor jouw bedrijfsuitje!

Business Area
Dit jaar is er voor het eerst op Festival Mundial een Business Area. In de Business Area zijn partners en relaties het hele weekend welkom en kunnen zij onder het genot van een hapje en drankje netwerken op onze borrel. Stuur een mailtje naar marketing@festivalmundial.nl voor meer informatie en ticketprijzen!

Teambuilding
Natuurlijk is het ook fijn als het gezellig is op de werkvloer en er geen ongemakkelijke sfeer hangt binnen het bedrijf, maar dit is niet de enige reden waarom teambuilding zo belangrijk is. Een goede sfeer op de werkvloer zorgt ook voor meer motivatie en enthousiasme bij werknemers, waardoor ze productiever zijn en er goed gewerkt wordt. Verder helpen werknemers elkaar meer als ze een band hebben, is er meer begrip voor elkaar en leren ze meer van elkaar. Deze band creëer je het beste door samen herinneringen te maken en samen dingen te ontdekken.

Maar hoe creëer je die herinneringen? Door naar Festival Mundial te komen bijvoorbeeld! Netwerken en socializen in de Business Area of gewoon gezellig een drankje doen bij de bar. Los gaan op de dansvloer of met z’n allen op zoek gaan naar de lekkerste hapjes bij de talloze foodtrucks. Kortom, Festival Mundial 2018 is dé plek voor het maken van herinneren en dus ook het bevorderen van het teamgevoel!

Meer nieuws

Mundial nieuwsbrief?