ARTIESTEN MET NIEUWE ALBUMS

Top artiesten met nieuwe releases

Festival Mundial new releases

Onze top-artiesten gaan als een speer. Er worden volop nieuwe singles en albums uitgebracht. Omdat je dit niet mag en wil missen, zetten wij alle toffe en nieuwe dingen voor je op een rijtje: 

EBO TAYLOR MET ZIJN NIEUW ALBUM: YEN ARA 

Wij likten onze vingers al al af bij "Mumudey Mumudey", maar het gehele nieuwe album van Ebo Taylor is om op te vreten! Eentje om op te zetten, terwijl je geniet van de eerst warme temperaturen.

Wij kunnen niet wachten om dit album live te horen op Festival Mundial! Ga naar onze Spotify of Deezer playlist en geniet van Ebo Taylor.

DOUBLE RUM COLA: DE NIEUWE SINGLE FATA BOOM 

FATA BOOM heeft een kneiterharde single gedropt! Meeten we jou voor aan het podium als deze trippy knaller op Festival Mundial 2018 wordt gedraaid?

"Double Rum Cola" is NU te vinden in onze Spotify afspeellijst! Shout out to the bartender!

SECRET RENDEZVOUS OP VINYL

Ook Japan heeft wind gekregen van het spectaculaire fenomeen dat Secret Rendezvous is. Hun album "For Real." wordt nu op vinyl verkocht door Morpho Records in Osaka.

DE EP VAN THECOLORGREY

TheColorGrey bewijst opnieuw zijn veelzijdigheid in zijn nieuwe EP "For what it's worth". Hij verrast ons opnieuw door diepe, old school grooves in een fris jasje te steken. Zijn EP is onder anderen te vinden op Soundcloud, Spotify en Youtube.

Informatie over de artiesten check het programma. Heb je nog geen tickets? Koop nu je tickets en krijg nog €10,- Early Bird-korting. Wees er snel bij want binnenkort stopt deze kortingsactie. 

Meer nieuws

Mundial nieuwsbrief?