Techno op Festival Mundial 2018!

Techno op Festival Mundial 2018!

Festival Mundial 2018 - Techno

Techno is een elektronische muziekstijl die is ontstaan in de jaren 70 en zich verder heeft ontwikkeld in onder andere Detroit en Frankfurt. De term techno is vanaf het begin van de jaren negentig een verzamelnaam geworden voor alle elektronische muziekstijlen.

Omar Souleyman
Omar Souleyman is een wereldse muzikant van Syrische afkomst. Met zijn debka-muziek zet hij het publiek aan het dansen. Debka is een muziekstijl dat bestaat uit traditionele liederen uit het Midden-Oosten met een sterke technobeat. De muziek van de legendarische Omar Souleyman wordt ook wel omschreven als Syrische techno. Benieuwd naar de unieke techno sound van Omar Souleyman? Luister dan naar het nummer “Ya Bnayya” en dans er op los!

UMEME
UMEME is een driekoppige band die met hun gedeelde liefde voor techno en Afrikaanse ritmes de zaal plat speelt. De drie vrienden bundelden hun krachten en creëerden samen een heerlijk geluid waarbij stilstaan geen optie is.

O, Kutjes
O, Kutjes is een lekker raar duo die jouw comfortzone binnendringt door te zingen over struggles in de vorm van pikante en sappige liedjes. Hun sound is het beste te omschrijven als electropop met techno- en hiphop invloeden. O, Kutjes is vies, vreemd, gevaarlijk, verraderlijk, onschuldig en verward. Met het nummer “Huilen & Haten” dans je tot je gebroken hart het begeeft.

Meer nieuws

Mundial nieuwsbrief?