Pieken met Sophieke

Pieken met Sophieke

De keuze is reuze! Op Festival Mundial zijn er een breed scala aan artiesten te bekijken. Ook op het terrein hoef je je geen seconde te vervelen. Om keuzestress te voorkomen en optimaal voorbereid naar Festival Mundial te gaan, geeft programmeur Sophieke maandelijks tips in Pieken met Sophieke over artiesten, food en meer.
 
Sophieke Gremmen (23 jaar) programmeert nu voor het 2e jaar bij Festival Mundial. Ze is een van de jongste programmeurs van Nederland. Daarnaast is deze alles-doener ook DJ, creative director, producent en kapster in opleiding. Vol energie laat ze de festivalbezoeker kennis maken met haar programmering zodat niemand iets hoeft te missen.
 
Deze maand zijn de eerste 7 namen van Festival Mundial bekendgemaakt. Amartey, Orlando Julius en The Heliocentrics, The Cool Quest, Funkanizers, Sean Koch en España Circo Este staan 23 & 24 juni op het podium. Ook het top duo Secret Rendezvous is bekendgemaakt en zij zijn de geluksvogels die in de eerste Pieken met Sophieke worden uitgelicht. Benieuwd naar dit duo? Check dan bovenstaande video. Wie weet ontdek jij op deze manier je nieuwe favoriete artiest, chickenwrap of hobby.
 
Nog geen kaartje? Koop nu je Early Bird-ticket en krijg €10 korting!

Meer nieuws

Mundial nieuwsbrief?