Hotspots voor en na Festival Mundial 2018!

Hotspots voor en na festival mundial 2018!

Festival Mundial 2018 - Hotspots

Heerlijk eten, spectaculaire acts, toffe mensen... Er valt veel ontdekken op Festival Mundial 2018. Is jouw honger naar het unieke en het onbekende nog steeds niet gestild? Toe aan een opwarmer voor het festival, of wil je nog na borrelen? Wij hebben een paar hotspots voor je op een rij gezet; Allemaal op loopafstand van het festivalterrein!

Dwaalgebied Tilburg
Het dwaalgebied dient als de inloop van Tilburg voor reizigers die vanaf het centraal station komen. Met veertigjarige retro en vintage kledingwinkel Sam Sam tot aan moderne conceptstore Tien heeft het Dwaalgebied voor ieder wat wils. Geniet voor het festival van een Bourgondisch ontbijt bij De Burgerij of ga voor het perfecte anti-kater ontbijt naar Pig & Rye. Heb je misschien op de Festival Mundial markt niet de juiste kamerplant of kussensloop kunnen vinden als souvenir? Geen zorgen! Ook dan kun je zelfs daarvoor terecht in het Tilburgse Dwaalgebied.

TextielMuseum
Het hedendaagse herkenningspunt van Tilburg textielstad en museum van het jaar 2017; Het TextielMuseum is een must see als je tijd over hebt voor of na het festival. Gevestigd in een oude textielfabriek, stelt het TextielMuseum design, kunst en erfgoed ten toon. Sta ook aan de eerste rang in het TextielLab, waar aan innovatieve projecten word gewerkt.

De Pont
Gevestigd in een oude wolspinnerij bevindt de Pont zich op een kwartier loopafstand van Festival Mundial. Dit particuliere museum van hedendaagse kunst is een must see voor iedereen die Tilburg bezoekt. Verrassende en unieke kunst wordt tentoongesteld in minimalistische ruimtes; Perfect om even de drukte te ontkomen of toch nog een beetje extra cultuur te snuiven.

Piushaven
De Piushaven is een van de meest trendy en upcoming gebieden binnen Tilburg. Van sushi tot tapas en van industrieel tot vooruitstrevend; Alle ondernemingen aan de haven nemen je mee op een ontdekkingsreis. Geniet van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat van een gemoedelijke sfeer aan het water.

Uitgaan
Tilburg bruist! Met prachtige terrassen en hippe kroegen nodigt het centrum uit om even na te borrelen na Festival Mundial. Kroegen als Studio, Cul De Sac en Polly Maggoo doen de Korte Heuvel leven. Cafés als Kadinsky, Little Devil en Jay's in Extase bieden de lekkerste speciaalbieren en de laatste twee hebben een flinke entertainment agenda. Verder zijn ook het Taphyus en Café Bolle hippe en toffe plekken om zowel neer te ploffen als de nacht door te dansen!

Winkelgebied
Het centrum van Tilburg is continu in ontwikkeling. Laat je verrassen door de toegankelijkheid en ervaring die Tilburg biedt tijdens het ultieme shop-uitje. Zowel grote ondernemingen als starters staan garant om een geweldige beleving neer te zetten.

Toch liever gewoon direct je bed in na het festival? Bekijk dan hier onze favoriete overnachtingsopties!

Meer nieuws

Mundial nieuwsbrief?