Drie nieuwe top-artiesten bevestigd!

Drie nieuwe top-artiesten bevestigd

Festival Mundial - artiesten line-up - TheColorGrey

Al eerder maakten we namen als Ebo Taylor, Orlando Julius en The Cool Quest bekend. Aan de line-up worden drie nieuwe top-artiesten toegevoegd.

De 23-jarige rapper, zanger en songwriter TheColorGrey is hét Belgische talent van dit moment. Met zijn eigen geproduceerde, geschreven en gezongen muziek zorgt hij voor soul op Festival Mundial 2018.

Gegarandeerd feest met La Sra.Tomasa! De band bestaat uit zeven feestbeesten uit Barcelona die met hun unieke mix van latin en dance het publiek verrassen! De zomerse sferen van Festival Mundial en de muziek van La Sra.Tomasa zijn een match made in heaven. Tot slot, het ultieme middel tegen inkakken: FATA BOOM. Met een gedeelde liefde voor hiphop creëren zij een onweerstaanbare sound met trippy elektro hiphop en een onvergetelijke liveshow.

De 31ste editie van Festival Mundial vindt plaats op 23 en 24 juni in het creatieve centrum van Tilburg: de Spoorzone.

Voor meer informatie over de artiesten check het programma. Heb je nog geen tickets? Koop nu je tickets en krijg nog €10,- Early Bird-korting. Wees er snel bij want binnenkort stopt deze kortingsactie. Pas daarna vullen we de line-up weer aan met verse namen. 

Meer nieuws

Mundial nieuwsbrief?