De return of the Desperados Stage

De return of the Desperados Stage!

despo2

Yes, yes, yes! De Desperados Party Arena komt dit jaar weer terug. Vorig jaar kon je heel het weekend los gaan op het vies vuil fiske van Smèrrig. We hebben gesopt, gereden en geglibberd op de heerlijkste classic hiphop, R&B en guilty pleasures. Dit jaar komt er een weer een mega vette hosting partij en dat belooft veel goeds voor deze editie.  

Ook dit jaar staat de Desperados Stage garant voor één groot feest! Na het succes van vorig jaar, wordt de Desperados Stage dit jaar nog verder uitgebreid. Waar dat is, kunnen we nu nog niet verklappen. Wél kunnen we je vertellen dat het op deze spot haast niet mogelijk is om stil te staan en goede dansschoenen een must have zijn. Vergeet je vrienden niet te tippen, je opblaaskrokodil mee te nemen en je zakken te vullen met confetti. Geen paniek! wij zorgen dat de Desperados koud staat.

Voor meer informatie over de artiesten check het programma. Heb je nog geen tickets? Koop nu je tickets en krijg nog €10,- Early Bird-korting. Wees er snel bij want binnenkort stopt deze kortingsactie. Pas daarna vullen we de line-up weer aan met verse namen. 

Meer nieuws

Mundial nieuwsbrief?