Secret Rendezvous

Secret Rendezvous

Festival Mundial - artiesten line-up - Secret Rendezvous

Secret Rendezvous bestaat uit het duo Sietske Morsch en Remi Lauw. Hun muziek heeft invloeden van Janet Jackson, The Weeknd, Prince en Frank Ocean, maar hun sound noemen ze zelf Indie R&B. Het eerste album werd gekozen door Coldplay als Hypnofeed 'song of the day' en speelden ze in de line-up tussen Bastille en Aluna George op Liverpool Soundcity.

Conservatorium Rotterdam

Secret Rendezvous is een Nederlandse band die uit het duo Sietske Morsch en Remi Lauw bestaat. De twee hebben elkaar ontmoet op de popopleiding van het Conservatorium in Rotterdam en begonnen samen te werken in diverse bands. Na het afstuderen richtten ze hun eigen band Secret Rendezvous op.

3FM Serious Talent

Met het nummer ‘Homie. Lover. Friend.’ is Secret Rendezvous 3FM Serious Talent geworden en de single ‘Better Than She Can’ werd gedraaid door Pharrell Williams in zijn radioshow op Beats 1. Op 22 september is het nieuwe album ‘For Real’ uitgekomen die door BBC1XTRA, OOR en Viva gefeatured en al over de 1 miljoen streams heeft op spotify.

Pieken met Sophieke

Wil je meer weten over Secret Rendezvous?  Sophieke, die de programmering van Festival Mundial verzorgt legt in haar maandelijkse item 'Pieken met Sophieke' uit waarom Secret Rendezvous helemaal top is.