España Circo Este

España Circo Este

Festival Mundial - artiesten line-up - España Circo Este

España Circo Este vertegenwoordigt een uniek en origineel geluid: latin pop, punk, cumbia, reggae. In een woord: tangopunk. España Circo Este start in maart 2018 met een wereldtournee waar ze te zien zijn in de Verenigde Staten, Duitsland, Spanje, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Frankrijk en.. Last but not least op Festival Mundial 2018!

La Revolucion del Amor

De band bestaat sinds 2013 en aan het einde van datzelfde jaar hebben zij hun eerste EP ‘Il Bucatesta’ uitgebracht. Nadat hun eerste album ‘La Revolucion del Amor’ in januari 2015 werd uitgebracht, kregen zij een geweldig respons van zowel het publiek als critici met een aantal data van hun tour die waren uitverkocht in Italië, Zwitserland, Denemarken, Duitsland en Tsjechië. In de zomer van 2015 stond España Circo Este op de grootste muziekfestivals van Italië en stonden zij in het voorprogramma van grote namen als Manu Chao en Gogol Bordello. Daarnaast stonden zij ook in Nederland op vele festival als Paaspop Festival en Lowlands.

Best National and International Tour 2017

In September 2016 zijn ze getekend voor een nieuw album bij 3 labels verspreid over heel Europa. In 2017 heeft de band bijna 100 gigs gehad in een aantal belangrijke live clubs en festivals van Italië. Daarnaast won España Circo Este de Italiaanse award voor “Best National and International Tour 2017’ bij de Music Independent Meeting in Faenza.