La Sra. Tomasa

LA SRA. TOMASA

Festival Mundial - artiesten line-up - La Sra. Tomasa

Misschien wel de meest dansbare band dit je dit jaar gaat zien. La Sra. Tomasa bestaat uit zeven feestbeesten uit Barcelona die met een unieke mix van latin en dance het podium in vuur en vlam zet. Bij Festival Mundial draait het allemaal om zomerse sferen en muziek, La Sra. Tomasa past daar perfect bij!

Opvallende & unieke stijl

La Sra. Tomasa is een jonge muziekgroep die op aanstekelijke latin ritmes en Cubaanse timba mengen met rumba catalana en hiphop, dubstep, funk en rap. La Sra. Tomasa is binnen deze golf de meest opvallende en unieke band omdat zij niet alleen talentvolle muzikanten zijn, maar ook een  unieke sound creëren met invloeden vanuit verschillende muzieksoorten. Dit zorgt voor een verrassend en dansbaar effect.

Debuutalbum

Hun debuutalbum ‘Corazón, Bombo Y Son’ kwam in januari 2015 uit. Als promotie voor het album is de band op tournee gegaan door meerdere landen, waaronder ook Nederland.  Zo waren ze te zien op Lowlands Festival.

Populair

La Sra. Tomasa willen geen kopie zijn van iets wat al bestaat en zijn daarom proberen zij een eigen unieke sound te creëren. De eclectische en elektrische
band heeft samengewerkt met artiesten zoals Gloria Boateng. La Sra. Tomasa is populair en heeft op festivals als Viña Rock, Womad en Cabo de Plata gestaan. Hun nummers en videoclips zijn geweldig, maar met de energie tijdens
hun liveshows krijgen zij iedereen aan het dansen.

No limits

Kortom La Sra. Tomasa is een groep zonder grenzen. Zij combineren op aanstekelijke wijze de nieuwste elektrische beats met traditionele klanken van latin muziek. Ervaar iets nieuws en anders in hun geluid, kruip uit je comfortzone en dans mee op de muziek van deze zeven feestbeesten.